Untitled Page
Om mennesker, medier,
kreativitet og teknik i AV-branchen
Forside Artikler Web-TV Nyhedsbrev Kontakt Annoncer/Ads
Gå tilbage

Dokumentarfilm
Januar 2017
Vind et Sony
FS7 II videokamera
Sony inviterer til dokumentarfilm-konkurrence. De deltagende film skal være på 1 minut. Præmien er Sonys nyeste professionelle camcorder.

Sony Professional indbyder dokumentarfilmfolk fra hele Europa til en konkurrence, hvor præmien er en Sony PXW-FS7M2K camcorder. Det er Sonys nye 4K-flagskib, der optager i Super35 format, og som derfor er velegnet til optagelse af netop dokumentarfilm. For at deltage skal man udfylde Sony Professionals deltagerskema, som kan ses her.

De deltagende dokumentarfilm må kun være et enkelt minut lange, og de skal uploades til YouTube. De 10 videoer, der får flest "likes" på YouTube i tidsrummet 1.-12. marts bliver shortlistet, og vinderen plus den såkaldte "runner-up" bliver derefter valgt af filmmanden Philip Bloom. Både vinderen og runner-up'en bliver offentliggjort i forbindelse med et live webinar den 22. marts,

Sidste frist for deltagelse er den 12. marts. Yderligere information på Sony Pro Info.

Gå tilbage


Vinderen af Sonys konkurrence for dokumentarfilm får et PXW-FS7 II kamera, der er velegnet til 4K dokumentarproduktion. Der er også et FS7 II kamera til den såkaldte "runner-up".
Klik for større billede

> Webmaster

> Support
> Privacy
> Cookies
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+
Rode Video Mikrofon og VideoMic Pro+

sojle.php